Arthur!

Bror. Glædejul Jul, din gaml’ idiot 🥰

Så er der edderbankerme ellers bar’ skin care til den helt store guldmedajle. Prøv det og se om du synes om det. Brug det på Kaj. Tilbyd det til one night stands (+++++ point). Et-eller-andet. Tror du vil synes om det. 

Din reaktion når du finder ud af hvor godt det er at have en skincare rutine.

Så blev det lige akkurat næsten og ligeved 3-års jubilæum for vores lårklaskende sjove, hurtige og lidt idiotiske partnerskab. Hold kæft hvor har de sidste 3 år bare været de bedste i mit liv. 

Jeg har rykket mig piv mig fagligt og personligt (SLAP AF DET LYDER KEDELIGT MEN SKA’ SIGE DET) i dit selskab, og jeg ved at du har det på samme måde. 

Suiii Sydhavn. Mads' Lejlighed. Svenskertema og stramme jeans

Nårhmen altså jeg vil sgu egentligtaget bare lige slå et slag for en glædelig jul. Håber du har kæmpe humør på med Kaj (Kai?) og resten af la familia #LTF. Og du har d. 24/12 09:16 stadig ik svaret mig på hvad du har kokkereret til jul – og det respekterer jeg bar’, må vi sige.

Stay in the grind-zone while you’re in there. Never back down from compromises and distractions and focus 100% on making a perfect Christmas dinner. Forstår du? 

Jeg glæder mig til at onboarde the fuck out of DJs i 2024 sammen med dig og ramme en organisk trafik der får Ulrich til at få stiv dolk. Ha’ det godt 🧡

Herunder er der lidt 🧡 minder 

Hvis alt går galt bruger vi det her billede som "hvem er vi" og starter et SEO bureau. 100% konverteringsrate GRANTED
Skejssss
Hahaha din og min arbejdsindsats i en nøddeskal - mig der kaster en pak' daus til dig mens du sidder i Workato 😭