Lej en DJ

Leje af SOUNDBOKS

Vi sørger for:

Det siger vores kunder

Charlotte Thrane
Professionelt fra start til slut
Læs mere
Det var meget professionelt fra forespørgsel på webside til vi sagde farvel til vores DJ, inkl. udstyr, lyd og lys. Vores DJ var en meget sød og imødekommende ung fyr, der spillede super god musik fra start til slut. Gennemsnitsalderen til festen var væsentlig højere end hans, men det kunne bestemt ikke mærkes. Der var folk på dansegulvet hele tiden. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi hyrer en DJ gennem jer. Tak 🙂
Benny Frank Hansen
Musikken smukt varieret
Læs mere
Musikken smukt varieret, holdt virkelig gang i dansen. En oplevelse, der kan anbefales på det kraftigste
Adam Marcher Rehof
Fantastisk aften og fest!
Læs mere
Vi afholdte min kones 50 års fødselsdag i vores private hjem og have, hvortil vi ønskede en DJ som kunne opfylde vores ønsker i forhold til lys, lyd og stemning samt, at holde vores kære gæsters humør helt i top. Det må man sige Lejdj formåede og ikke mindst den meget flinke og imødekommende DJ, som vi havde en utrolig god kontakt med, lang tid inden og helt op til dagen hvor festen skulle afholdes. Vores gæster og ikke mindst min kone havde en fantastisk aften med utrolig god musik, lys og lyd og vi vil helt sikkert benytte lejdj en anden gang! Kæmpe anbefaling herfra
Tidligere
Næste

Fortæl os om dit arrangement

Næsten i mål! Vi mangler lidt mere info...

Hvad er vigtigt for dig, når vi finder din DJ?

Vi skal bede om dine informationer, så vi kan kontakte dig 👋

Bliv klogere på DJ's

Herunder finder du et overblik over relevante artikler, så du kan blive klogere på ting indenfor DJ verdenen. 

Vil leje en DJ?

Lej en DJ i København

Du er kommet til det rette sted, hvis du ønsker at leje en DJ i hovedstadsområdet. Vi har allieret os med et stort netværk af DJ's i København og omegn. Det sikrer, at du er garanteret store højtalere, diskolys og dansende gæster, hvis du bor i København. En af vores DJ's kører ud til dig og sætter sit udstyr op, og så mangler du kun at kridte skoene og finde festhumøret frem! Med mere end fem år i branchen, tør vi roligt kalde os specialister i at forbinde vores festglade kunder med en erfaren DJ. Vi skræddersyer desuden vores pakke til dit behov. 

Skræddersyet pakke - hvad betyder det? 

Ja, hvad pokker betyder det egentlig, at en DJ pakke er skræddersyet? Jo, nu skal du høre! Vi tager en indledende snak om, hvor vi bliver lidt klogere på det estimerede antal gæster til festen. Herudover spørger vil ind til de lokaler, hvor festen afholdes. Det sikrer, at vi kan medbringe lige præcis det udstyr, der passer til størrelsen på din fest. 

Lej en DJ til god pris. 

Vi sikrer vores kunder en god pris, når vi skræddersyer hver enkelt pakke til festerne. Hvis I er 50 mennekser til festen, tager vi ikke højtalerne med, der kan er beregnet til at blæse ørerne ud på 150 mennesker. I stedet tager vi nogle passende højtalere med. Og det gør sig gældende for alt udstyr. Du betaler dermed ikke for mere end højest nødvendigt. Så er der luft i budgettet til flere drinks, mere mad eller lidt ekstra til opsparingen. 

Hvad koster en DJ til fest? 

Ønsker du at leje en DJ, ligger prisen mellem 3.999 dkk - 5.999 dkk. Prisen afhænger dog af, hvor lang tid du ønsker, at DJ'en skal spille til dit arrangement. Vi tilbyder naturligvis en skarp pris, jo længere tid DJ'en skal spille. I prisen indgår alle gebyrer, herunder transportgebyrer. Vi ønsker at give fuld transparens i vores priser. Derfor er alt inkluderet i prisen, også op- og nedsætning af udstyr. 

Se vores trustpilot 

"Går I ikke på kompromis med kvaliteten, når I er så billige?" Godt spørgsmål! Nej, det gør vi naturligvis ikke. Tjek selv vores trustpilot hos Lejsoundboks. Lejsoundboks er drevet af to jyder, så vi er ikke så meget for at prale. Derfor lader vi vores trustpilot prale for os. Vores glade kunder beviser, at vi leverer kvalitet til overkommelige priser. Vores kunder er glade for kvalitet, og vi 🧡 bare glade kunder.

Book en dansk DJ

Der er mange, internationale DJ's fra Danmark, som potentielt kan optræde til din fest. Det koster dog spidsen af et jetjager, hvis personer som Faustix, Morten Breum eller Martin Hansen skal troppe op og give koncert til dit arrangement. Vi anerkender i mellemtiden, at vi bor i Danmark, så derfor er alle vores DJ's naturligvis fra Danmark. Det sikrer, at de kender til alle de danske tidsløse klassikere fra musikalbummet, såvel som de nye sange på Top 50 Global. Alle vores DJ's er nøje udvalgt, så vi med ro i maven kan sige, at I får en god aften. 

God musik er fundamentet til den gode fest

Vi kender selv til vigtigheden af god musik til fester: en velplanlagt fest med en lang gæsteliste bliver bedst ledsaget af god musik - men hvad er god musikVi har erfaret, at det kommer an på, hvem man spørger. Derfor spørger vi altid dig, hvad du ønsker, vi skal spille. Når du har udfyldt kontaktformularen, ringer vi dig op. Vi tager en uformel snak om din fest og dine præferencer. Typisk vil 5 - 10 sange spore os ind på din musiksmag. Hvis du er indifferent hvad angår musikvalg, har vores DJ's en masse playlists, som rummer diverse  musikgenrer. Med andre ord: der er noget for enhver smag, så du er sikret en musiksmag, som du og dine gæster kan lide. 

Få flere tilbud på DJs

Er du interesseret i at få mere end blot et enkelt på en DJ? Hos DJtilbud.dk kan du leje en dj ved at få 3 tilbud på en DJ. Det betyder, at du kan vælge mellem tre forskellige DJs, og vælge det tilbud, du synes bedst om - eller den pris, der er bedst.  

Vil du leje en DJ?
Vi sætter gang i festen.

Skab en fest med Lejsoundboks.dk