Lej en SOUNDOKS 4 til Roskilde Festival 2024

Vi leverer din soundboks gratis til Roskilde Festival d. 29/06 og afhenter igen d. 06/07. Du kan tilkøbe tracker og forsikring hos os. Vi udlejer kun den nye SOUNDBOKS 4, som kan holde hele festivalen uden at gå i stykker. 

Klik herunder og bliv klogere på, hvordan det fungerer. 

Lej en SOUNDBOKS til Roskilde Festival 2024

Klik herunder, og bliv klogere på, hvad vi tilbyder

Afspil video

Vi leverer højtaleren gratis til Roskilde Festival d. 29/06 og afhenter igen d. 06/07. Du kan tilkøbe tracker og forsikring hos os. Vi udlejer kun den nye SOUNDBOKS 4, som kan holde hele festivalen uden at gå i stykker. 

Intet depositum

Du betaler kun lejeprisen. 0,- i depositum!

For 1500,- kan I få soundboksen forsikret mod tyveri + få en GPS i soundboksen.

Gratis aflevering og afhentning

Vi afleverer til festivalspladsen d. 29/06 og afhenter igen d. 06/07.

Intet depositum
Mulighed for forsikring og GPS
Aflevering d. 29/06 og afhentning d. 06/07
Gratis, kolde drikkevarer ved afhentning
Roskilde Festival laust og arthur

Lej en soundboks med forsikring

Klik på det tilbud, du ønsker at booke. Har du spørgsmål, kan du altid sende os en mail
Husk: Alle fra campen kan hente soundboksen d. 29/06!
 

❗️82% af vores kunder vælger forsikringspakke, så de er dækket, hvis soundboksen bliver stjålet (sidste år fik vi i alt stjålet 17 soundbokse). 

Standardpakke

Soundboks & levering

3.500 DKK 

Lørdag – lørdag 

Forsikringspakke

Standardpakke + GPS og forsikring

5.000 DKK 

Lørdag – lørdag 

Standardpakke

Soundboks & levering

3.500 kr.

Lørdag – lørdag 

POPULÆR

Forsikringspakke

Standardpakke + GPS og forsikring

5.000 kr.

Lørdag – lørdag 

Derfor er vi dyrere end vores konkurrenter

Jep! Vi er klar over, at vores priser er højere end hos andre udlejere. Og det er der en god grund til: Vi udlejer kun SOUNDBOKS 4 - den nye model. 

17% af vores SOUNDBOKS 3 gik i stykker til Roskilde Festival 2023. Derfor udlejer vi kun SOUNDBOKS 4 i år, som bund ærligt er en endnu bedre tank af en højtaler - men de koster mere i indkøbspris. Og derfor er lejeprisen højere.

Derfor bør du leje en soundboks 4 hos os

Hvordan vil du have det med, at du sidder dejligt stiv, solen skinner og alle dine venner er i campen - men pludselig går soundboksen i stykker? 

Ikke særligt fedt, vel? 😅

Med en SOUNDBOKS 4 kan du brage igennem hele Roskilde Festival - uden at tænke på, at bassen går i stykker (hvilket skete for 17% af vores SOUNDBOKS 3 sidste år). 

Sådan lejer du den bedste soundboks på markedet hos os

1. Book på vores hjemmeside

Start først med at book på vores hjemmeside. Har du nogle spørgsmål inden du booker, kan du tjekke vores FAQ eller ringe til vores nummer. 

Vi vender tilbage 24 timer efter du har foretaget din booking. 

2. Forudbetal 1.500 kr. af lejen 

Når vi har afklaret dine spørgsmål og bekræftet lejeperioden, bliver du bedt om at 1.500 kr. af lejen, hvis du vælger vores Standardpakke. Vælger du vores Forsikringspakke, skal du forudbetale 3.000 kr. af lejen. 

Forudbetalingen sker via MobilePay til vores erhvervskonto. Det sikrer, at vi kan reservere en Soundboks til jeres camp.

3. Levering til festival

Vi afleverer soundboksen på festivalspladsen. Soundboksen bliver leveret lørdag d. 29. juni, 2024 i tidsrummet: 12:00 - 19:00 ved adressen: Vor Frue Hovedgade 84, 4000 Roskilde. 

Her kan I sikre jer, at soundboksen fungere. Ved afhentning betaler i resterende leje (2.000DKK). Her kan I også stille alle de spørgsmål, I måtte ligge inde med 😄

4. Afhentning på festival 

På sidstedagen af festivalen afhenter vi soundboksen igen på samme adresse.  Soundboksen bliver afhentet d. 6. juli, 2024 i tidsrummet: 12:00 - 16:00. Det er kun muligt at aflevere soundboksen på den sidste dag af festivalen, d. 6. juli. 

Alternativt kan SOUNDBOKS'en fragtes til vores lager i København på bagkant.

Har I spørgsmål? 

Giv Arthur, medejer af LEJSB, et kald på: 60 14 86 98. Han besvarer alle spørgsmål! 

Lej en soundboks 4 med tracker og forsikring

Soundboks med forsikring

Til Roskilde Festival 2024 tilbyder vi, at du kan leje en soundboks med forsikring og GPS (AirTag). 

Pris for GPS og forsikring: 1.500DKK 

Selvrisiko på forsikring: 2.000DKK 

Prisen for GPS og forsikring er eksklusiv leje. Det vil sige, at den samlede pris for leje af soundboks, GPS og forsikring er 5.000DKK. 

Såfremt soundboksen bliver stjålet under festivalen, betaler I kun 2.000DKK (selvrisikoen). Vi dækker resten af soundboksens værdi. 

🔋 Opladning af batteri

Når I lejer forsikringspakken, får I et ekstra batteri med gratis - og så kan I bruge  VOLTs batteryswap, så I hele tiden har opladte batterier, uden at skulle vente på at oplade dem. 

Det er helt ok at batteryswap de batterier, I lejer hos os - vi behøver ikke at få præcist de samme batterier, når I afleverer soundboksen igen 😊

🧡 fra andre festivalslejere

Få din soundboks leveret til Roskilde Festival 2024!

Vi leverer soundboksene d. 29/06. Du kan afhente soundboksen i tidsrummet 12 - 19. Vi står ved indgang Syd på adresse:Vor Frue Hovedgade 84. Vi kører dog først fra festivalspladsen, når alle har fået deres soundboks.  

Hvis du vælger standardpakken, betaler 1.500DKK af lejeprisen forud for afhentning. Hvis du vælger vores forsikringspakke, er det 3.000DKK forud for afhentning. Du kan betale enten via mobilepay eller bankoverførsel. Bookingen er først bekræftet, når vi har modtaget modtaget forudbetalingen. Ved afhentning betaler du resterende lejebeløb (2.000DKK). 

Såfremt soundboksen bliver stjålet, er det dig, som lejer soundboksen, der er forpligtet til at erstatte værdien af det lejede udstyr. Læs mere i handelsbetingelserne her. Dette gælder dog kun ved standardpakken, hvor forsikringspakken naturligvis er dækket forsikring. Dermed hæfter du blot for din selvrisiko på 2.000DKK.

Soundboksen kan holde strøm op til 40 timer og fem timer på maks styrke. Derfor medfølger der altid 1 x batteri 1 x lader, når du lejer en Soundboks til Roskilde Festival - og 2 x batteri, når du lejer forsikringspakken. 

Jep, du kan sagtens oplade det! Du kan enten benytte opladeren, som medfølger ved udlejning. Alternativt kan du for 50-100DKK bytte batteriet med et nyopladt ved SOUNDBOKS' stand på Roskilde Festival. Det har vi dog ikke noget med at gøre. Kontakt SOUNDBOKS for at høre mere. 

Vores handelsbetingelser indebærer, at du ikke skal betale, hvis campen laver skræmmer/ridser/buler på soundboksen. Læs mere om vores handelsbetingelser til Roskilde Festival. 

Nej, du skal ikke betale depositum, når du lejer hos os. 

Vi har endnu ikke oplevet, at en af vores Soundboks 3 er gået i stykker. Sker det alligevel under en udlejning, er alle vores Soundboks omfattet af en garanti.. Det vil sige, at næsten alle skader omfattes af denne. Hvis ikke det dækkes, hæfter du for skaden. Læs mere i handelsbetingelser her. 

Batteriet er naturligvis fuldt opladt ved afhentning. Ved udlejning medfølger også en lader. 

Det er desværre ikke muligt at leje en soundlock hos os. Du kan dog tilkøbe GPS samt forsikring for 1.500DKK udover leje som alternativ til soundlock. 

Roskilde festival er den største festival i norden, og den anden største festival i Europa. Den tiltrækker årligt over 130.000 mennesker, og hvert år er der garanteret højt humør og en promille så hatten passer. Siden 1971 har fest- og musikglade danskere danskere valfartet til marken i Roskilde, Danmarks tidligere hovedstad. De samles med ét formål: at nyde musikken og hinandens samvær. Selv mange i udlandet tager rejsen for at opleve festivalsstemningen – og med god grund: mange anser festivalen for årets begivenhed, hvor man vågner op i et kampvarm telt og lever af dåsemad i en uge.

 

Ønsker du at leje en Soundboks til Roskilde Festival?  

Telt, våde varer og store sportstasker er i forvejen noget af en mundfuld at slæbe ind på festivalpladsen. Tilføj dertil at have oppakningen med i tog, og så har du opskriften på en bøvlet festivalstart. En SOUNDBOKS gør hele oppakningen endnu mere ulidelig at slæbe ind på festivalspladsen. Derfor tilbyder vi at levere SOUNDBOKSEN på festivalpladsen til dig – så skal du kun bekymre dig om at få slæbt alt dit eget habengut med ind på pladsen. Ret fedt, ikke sandt? 

Prisen på en Soundboks 3 med to batterier og lader koster 7.800 dkk. Den kan købes hos firmaet Soundboks eller hos HiFi Klubben. Det er mange penge at bruge på en højtaler, blot for en enkelt uge på Roskilde Festival. Hertil kommer beslutningen om hvem, der skal have SOUNDBOKSEN stående hos sig, efter alle hos campen har været fælles om at betale til den?

Derfor kan det i langt de fleste tilfælde betale sig at leje en SOUNDBOKS. Bruger du en SOUNDBOKS flere gange om året, skal du helt sikkert få fingrene i en. Du kan købe den lige her. Hvis sagen i stedet er den, at du bruger den få gange, kan det bedre svare sig at leje en Soundboks. Så slipper du for at knække sparegrisen og bruge næsten 8.000 dkk på den store højtaler. 

Det betyder, at hvis SOUNDBOKSEN under udlejningen bliver stjålet, kan vi finde frem til den igen. Argumenterne er altså mange for, at man burde leje en Soundboks frem for at købe den. Vigtigst er formentlig, at det både er billigere og sikrere at leje en Soundboks.  

Musik til en festival – fundamentet for en god fest 

Musikken er en enormt vigtig del af festivaloplevelsen. Det gør sig både gældende for typen, der ønsker at skrige sig gasblå i hovedet foran orange scene, eller den person, der foretrækker fest og farver i campen. 

Lige siden festivalens start har deltagerne brudt hovederne med, hvordan man kan få etableret solid højtaler i campen. Manglen på strøm gør det hele en anelse vanskeligt, og det er ikke uvant, at regnen aflægger et visit i den uge, hvor festivalen afholdes. Alt i alt et kæmpe bøvl, hvis man selv skal bygge sit eget højtalersystem, der kræver strøm og som skal kunne udholde vind og vejr. 

Lej en højtaler til festival – den perfekte ledsager 

SOUNDBOKSEN er ubetinget blevet festivaldeltagerens foretrukne højttaler. Det holdbare batteri, de hårdføre materialer og den monster-høje lyd gør SOUNDBOKSEN til en idéel komponent i jagten på den gode fest. Det at leje en SOUNDBOKS til festivalen gør det hele en smule nemmere. 

Soundboksen er et unikt produkt, hvilket afspejles i den høje pris. For mange mennesker betyder det, at det er en dyr fornøjelse at købe en SOUNDOKS, for blot at bruge den i en enkelt uge. Derfor oplever vi hos LEJSB, at flere og flere ønsker at leje en SOUNDBOKS under festivalen, selvom Roskilde Festivals lineup i 2023 ser godt ud! 

FAQ

Hvad er jeres handelsbetingelser?

Vi dækker alle skræmmer, ridser og buler i soundboksen. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser til Roskilde Festival.

Hvad sker der hvis soundboksen bliver stjålet?

Hvis soundboksen bliver stjålet, skal I erstatte den. I kan dog tilkøbe forsikring på soundboksen, som I kan læse mere om på vores Roskilde Festival side. 

 

Har du nogle spørgsmål?

Vi svarer lyn-hurtigt ⚡️

Eller ring til Arthur, medejer, på: 60 14 86 98