Lej en SOUNDOKS til Roskilde Festival 2023

Vi leverer højtaleren gratis til Roskilde Festival, så du kan fokusere på at have en god uge på festivalen.


Vi leverer højtaleren gratis til Roskilde Festival, så du kan fokusere på at have en god uge på festivalspladsen

Levering til festivalen

Vi leverer din soundboks på festivalspladsen d. 25/06 mellem 12:00 - 17:00

4,7 på Trustpulot

De sidste 6 år har vores kunder givet os gode anmeldelser

Intet depositum

Du betaler ikke noget depositum, når du lejer hos os

Roskilde Festival

Soundboks 3
2500 kr Hele Festivalen
  • Levering & afhentning
  • 1 x opladt batteri
  • Intet depositum

🥳 Lej en SOUNDBOKS til Roskilde Festival

Roskilde Booking

Sådan lejer du din SOUNDBOKS til Roskilde Festival

1. Book 

Start først med at book på vores hjemmeside. Har du nogle spørgsmål inden du booker, kan du tjekke vores FAQ eller ringe til vores nummer. 

Vi vender tilbage 24 timer efter du har foretaget din booking. 

2. Forudbetal 500 DKK af lejen 

Når vi har afklaret dine spørgsmål og bekræftet lejeperioden, bliver du bedt om at 500 DKK af lejen. 

Forudbetalingen sker via MobilePay til vores erhvervskonto. Det sikrer, at vi kan reservere en soundboks til jeres camp.

3. Levering til festival

Vi afleverer soundboksen på festivalspladsen. Soundboksen bliver leveret lørdag d. 24. juni, 2022 i tidsrummet: 12:00 - 18:00 ved adressen: Vor Frue Hovedgade 84, 4000 Roskilde. 
Her kan I sikre jer, at soundboksen fungere. Ved afhentning betaler i resterende leje (2.000DKK). Her kan I også stille alle de spørgsmål, I måtte ligge inde med 😄

4. Afhentning på festival 

På sidstedagen af festivalen afhenter vi soundboksen igen på samme adresse.  Soundboksen bliver afhentet d. 1. juli, 2023 i tidsrummet: 12:00 - 17:00. Det er kun muligt at aflevere soundboksen på den sidste dag af festivalen, d. 1. juli. 

Alternativt kan SOUNDBOKS'en fragtes til vores lager på bagkant af festivalen.

Har I spørgsmål? 

Giv Arthur, medejer af LEJSB, et kald på: 60 14 86 98. Han besvarer alle spørgsmål! 

🧡 fra andre festivalslejere

Vi leverer soundboksen på startdagen af Roskilde Festival. Du kan afhente soundboksen i tidsrummet 12 - 18. Vi står ved indgang Syd med et stort, fedt banner - så I er ikke i tvivl om, hvor I skal finde os. Vi kører dog først fra festivalspladsen, når alle har fået deres soundboks.  

Du betaler 500DKK af lejeprisen forud for afhentning. Du kan betale enten via mobilepay eller bankoverførsel. Bookingen er først bekræftet, når vi har modtaget modtaget forudbetalingen. Ved afhentning betaler du resterende lejebeløb (2.000DKK). 

Såfremt soundboksen bliver stjålet, er det dig, som lejer soundboksen, der er forpligtet til at erstatte værdien af det lejede udstyr. Læs mere i handelsbetingelserne her.

Soundboksen kan holde strøm op til 40 timer og fem timer på maks styrke. Derfor medfølger der altid 1 x batteri 1 x lader, når du lejer en Soundboks til Roskilde Festival.

Jep, du kan sagtens oplade det! Du kan enten benytte opladeren, som medfølger ved udlejning. Alternativt kan du for 50DKK bytte batteriet med et nyopladt ved SOUNDBOKS' stand på Roskilde Festival. Kontakt SOUNDBOKS for at høre mere. 

Nej, du skal ikke betale depositum, når du lejer hos os. 

Vi har endnu ikke oplevet, at en af vores Soundboks 3 er gået i stykker. Sker det alligevel under en udlejning, er alle vores Soundboks omfattet af en garanti.. Det vil sige, at næsten alle skader omfattes af denne. Hvis ikke det dækkes, hæfter du for skaden. Læs mere i handelsbetingelser her. 

Batteriet er naturligvis fuldt opladt ved afhentning. Ved udlejning medfølger også en lader. 

Det er desværre ikke muligt at leje en soundlock hos os. 

Roskilde festival er den største festival i norden, og den anden største festival i Europa. Den tiltrækker årligt over 130.000 mennesker, og hvert år er der garanteret højt humør og en promille så hatten passer. Siden 1971 har fest- og musikglade danskere danskere valfartet til marken i Roskilde, Danmarks tidligere hovedstad. De samles med ét formål: at nyde musikken og hinandens samvær. Selv mange i udlandet tager rejsen for at opleve festivalsstemningen – og med god grund: mange anser festivalen for årets begivenhed, hvor man vågner op i et kampvarm telt og lever af dåsemad i en uge.

Ønsker du at leje en Soundboks til Roskilde Festival?  

Telt, våde varer og store sportstasker er i forvejen noget af en mundfuld at slæbe ind på festivalpladsen. Tilføj dertil at have oppakningen med i tog, og så har du opskriften på en bøvlet festivalstart. En SOUNDBOKS gør hele oppakningen endnu mere ulidelig at slæbe ind på festivalspladsen. Derfor tilbyder vi at levere SOUNDBOKSEN på festivalpladsen til dig – så skal du kun bekymre dig om at få slæbt alt dit eget habengut med ind på pladsen. Ret fedt, ikke sandt? 

Prisen på en Soundboks 3 med to batterier og lader koster 7.800 dkk. Den kan købes hos firmaet Soundboks eller hos HiFi Klubben. Det er mange penge at bruge på en højtaler, blot for en enkelt uge på Roskilde Festival. Hertil kommer beslutningen om hvem, der skal have SOUNDBOKSEN stående hos sig, efter alle hos campen har været fælles om at betale til den?

Derfor kan det i langt de fleste tilfælde betale sig at leje en SOUNDBOKS. Bruger du en SOUNDBOKS flere gange om året, skal du helt sikkert få fingrene i en. Du kan købe den lige her. Hvis sagen i stedet er den, at du bruger den få gange, kan det bedre svare sig at leje en Soundboks. Så slipper du for at knække sparegrisen og bruge næsten 8.000 dkk på den store højtaler. 

Det betyder, at hvis SOUNDBOKSEN under udlejningen bliver stjålet, kan vi finde frem til den igen. Argumenterne er altså mange for, at man burde leje en Soundboks frem for at købe den. Vigtigst er formentlig, at det både er billigere og sikrere at leje en Soundboks.  

Musik til en festival – fundamentet for en god fest 

Musikken er en enormt vigtig del af festivaloplevelsen. Det gør sig både gældende for typen, der ønsker at skrige sig gasblå i hovedet foran orange scene, eller den person, der foretrækker fest og farver i campen. 

Lige siden festivalens start har deltagerne brudt hovederne med, hvordan man kan få etableret solid højtaler i campen. Manglen på strøm gør det hele en anelse vanskeligt, og det er ikke uvant, at regnen aflægger et visit i den uge, hvor festivalen afholdes. Alt i alt et kæmpe bøvl, hvis man selv skal bygge sit eget højtalersystem, der kræver strøm og som skal kunne udholde vind og vejr. 

Lej en højtaler til festival – den perfekte ledsager 

SOUNDBOKSEN er ubetinget blevet festivaldeltagerens foretrukne højttaler. Det holdbare batteri, de hårdføre materialer og den monster-høje lyd gør SOUNDBOKSEN til en idéel komponent i jagten på den gode fest. Det at leje en SOUNDBOKS til festivalen gør det hele en smule nemmere. 

Soundboksen er et unikt produkt, hvilket afspejles i den høje pris. For mange mennesker betyder det, at det er en dyr fornøjelse at købe en SOUNDOKS, for blot at bruge den i en enkelt uge. Derfor oplever vi hos LEJSB, at flere og flere ønsker at leje en SOUNDBOKS under festivalen.