Rygterne om Soundboks 4

Mens den nyeste Soundboks, The New Soundboks, er en fantastisk højtaler, er snakken allerede begyndt at gå på, hvornår mon Soundboks 4 udkommer. Læs med her og bliv klogere. De tre drenge, der i 2016 stiftede SOUNDBOKS, har haft fart på produktionen af bluetooth højtaleren. Siden drengene bankede deres første, officielle Soundboks på markedet, er det blevet til tre forskellige generationer af højtaleren. Tre generationer, som er vidt forskellige i lydkvalitet, mens generationerne udseendesmæssigt minder om hinanden – det famøse frontgitter er beholdt i alle designs på tværs af de forskellige generationer. 

Se de tre forskellige generationer herunder: 


 

Hvornår udkommer Soundboks 4?

Den nyeste generation af Soundboksen udkom i sommeren 2020. Den blev døbt The New Soundboks, som udgør den tredje udgivelse af den robuste højttaler. Det er The New Soundboks, som vi hos LEJSB udlejer til vores kunder. Siden da er snakken lystigt gået på, hvornår mon en Soundboks 4 udkommer. 

Soundboks 4 release date

Forbrugeren ønsker som regel at få fingrene i den nyeste version af produktet. Man ønsker altid det nyeste og det bedste. Det samme gør sig naturligvis gældende for en Soundboks! Men hvornår udkommer Soundboks 4? 

Der er umiddelbart ingenting der tyder på, at der er en fjerde generation i støbeskeen. Årsagen er, at man kan tilkoble Soundboks 3 med den officielle Soundboks app. Det betyder, at Soundboksens subwoofere og tekniske indmad løbende kan blive opdateret. Derfor er der ikke samme behov for at udvikle en splinterny Soundboks 4, nu hvor The New Soundboks løbende kan blive opdateret og finpudset lydmæssigt. Indtil du venter på den nye SOUNDBOKS 4, kan du enten leje hos os eller overveje at leje en DJ til festen!

Udviklingen i Soundboks lanceringer 

Den første Soundboks udkom på Kickstarter i 2016. Året efter, i 2017, kom Soundboks 2 på markedet, og i 2019 udkom Soundboks 3. Der er gået henholdsvis et og to år mellem de forskellige udgivelser. I skrivende stund er det 2 år siden, at Soundboks 3 udkom. Det lader altså til, at der ikke er nogen sammenhæng mellem Soundboksens lancering og årene i mellem. Derfor er det også svært at kloge sig på, hvornår – og hvis – at Soundboks 4 udkommer. 

Soundboks 4 pris 

Et nyere produkt er som regel i en højere prisklasse, da der ofte er en sammenhæng mellem kvalitet og pris. Man kan derfor regne med, at en Soundboks 4 vil være en skilling eller to dyrere end forgængeren.  

Det er kun muligt at gisne om prisen på en fremtidig Soundboks 4, men tager man et kig på udviklingen i pris blandt de sidste 3 Soundbokse, er alle modeller steget med 500,- eller derover. Det vil sige, at gang der er kommet en ny generation på markedet, er denne generation 500,- dyrere end forgængeren. 

7.300 dkk for en Soundboks 4

På baggrund af udviklingen i prisen, kan man næsten satse sin opsparing på, at samme prisudvikling vil gøre sig gældende for en eventuelt ny Soundboks. En Soundboks 4 vil derfor koste i omegnen af 7.300 dkk. Dette er dog en estimering på baggrund af de seneste års udvikling i pris på de forskellige modeller.

En opgradering af forgængeren 

Vi håber naturligvis på, at udgivelsen af en Soundboks 4 er indenfor nærmeste tidshorisont. Historisk set har SOUNDBOKS været meget gode til at annoncere udgivelsen af en ny Soundboks 2-3 måneder i forvejen. Det har altid skabt en del hype og medieomtalelse, hvilket jo er meget smart, når det er et produkt, der skal sælges. Man kan kun gisne om, hvornår en ny Soundboks udkommer – hvis det overhovedet bliver aktuelt i fremtiden. Uanset hvad, så er vi mange Soundboks-entusiaster der håber på, at der snart udkommer en ny model. 

Nyheder om lancering hos LEJSB

Vi har konstant en finger på pulsen hvad angår produktopdateringer, nyheder og andre ting, der er relevante for Soundboks-interesserede hoveder. Det betyder, at vi naturligvis følger produktudviklingen af Soundboksen tæt, og dermed serverer alle relevante opdateringer i forbindelse med den store højtaler-tank. Indtil da kan du leje din SOUNDBOKS 3 hos os!

 

SOUNDBOKS 4
Vores blog

Bliv klogere på soundboks-nyheder