Om os

Vores mission er at skabe værdi for musikelskere.

signature-fonts

Laust Skrudland - Stifter

Vores historie

Mest erfaringsrige udlejningsvirksomhed af Soundbokse

April 2016

Juli 2017

August 2019

August 2021

Soundboks købes

Vi købte den første generation af Soundboksen. Herefter blev en primitiv hjemmeside opsat med en kontaktformular. LEJSB blev født.

The New Soundboks udkommer

Sortimentet udvides med The New Soundboks. Den tredje generation af Soundboksen markerer et skifte i tekonologien, da dens software løbende opdateres gennem en app.

Hvem er vi?

Vi er Arthur og Laust. To gæve jyder fra Østjylland, som ydmygt forsøger at levere god service i forbindelse med Soundboksudlejning.  

En fest med stort potentiale skal ikke trækkes ned af en middelmådig højtaler. Det var årsagen til, at LEJSB opstod tilbage i 2016. Vi var det første firma til at påbegynde udlejningen af den robuste højtaler. Vi opfandt hverken den dybe tallerken , og der var ikke tale om raketvidenskab. Alligevel har vi gennem årerne haft stor succes med udlejningerne . Vores lejere sætter særligt pris på vores lynhurtige svar, gode tone og fornuftige priser. Særligt priserne er vigtige – så slipper du for at knække din sparegris, når du lejer en Soundboks hos os. 

 

Fundamentet til en god fest

Her er nogle ting, vi ikke har styr på: 

… til gengæld tør vi godt kalde os 100-meter mester i at udleje Soundbokse. Nogle kalder det et snævert valg af ydelser, mens vi kalder det specialisering. En specialisering, som skaber et fundament til den gode fest, når du lejer en Soundboks hos os. 

Mød teamet

En handlekraftig duo

Medejer_Laust_lejsoundboks (1)

Laust Skrudland

Stifter og medejer

Arthur_medejer_lejsoundboks (1)

Arthur Hillgaard

Stifter og medejer

Vil du leje en Soundboks?
Vi står klar til at hjælpe dig.

Skab en fest med LEJSB