Lej en SOUNDBOKS til Smukfest

Vi leverer højtaleren gratis til Smukfest, så du kan fokusere på at have en god uge på festivalspladsen.

Smukfest

Vi leverer højtaleren gratis til Roskilde Festival, så du kan fokusere på at have en god uge på festivalspladsen

Levering til festivalen

Vi leverer din soundboks på festivalspladsen søndag d. 31 juli.

4,6 på Trustpulot

De sidste 6 år har vores kunder givet os gode anmeldelser.

Intet depositum

Du betaler ikke noget depositum, når du lejer hos os.

SMUKFEST

Soundboks 3
1749,- kr Hele Festivalen
  • Levering & afhentning
  • Intet depositum
  • 1 x opladt batteri

🥳 Lej en Soundboks til Smukfest

Alle vores soundbokse er den nyeste model; soundboks 3. 

Smukfest Booking

1. Book 

Start først med at book på vores hjemmeside. Har du nogle spørgsmål inden du booker, kan du tjekke vores FAQ eller ringe til vores nummer. 

Vi vender tilbage 24 timer efter du har foretaget din booking. 

2. Forudbetal 250 DKK af lejen 

Når vi har afklaret dine spørgsmål og bekræftet lejeperioden, bliver du bedt om at 250 DKK af lejen. 

Forudbetalingen sker via MobilePay til vores erhvervskonto. Det sikrer, at vi kan reservere en soundboks til jeres camp.

3. Levering til festival

Vi afleverer soundboksen på festivalspladsen. Vi leverer soundboksen søndag d. 31/07 i tidsrummet: 12:00 – 16:00 ved festivalsparkeringen Giraffen. 
Her kan I sikre jer, at soundboksen fungere. Ved afhentning betaler i resterende leje (1.500DKK). Her kan I også stille alle de spørgsmål, I måtte ligge inde med 😄

4. Afhentning på festival 

Vi afhenter soundboksen igen lørdag d. 06/08 i tidsrummet: 12:00 – 16:00. Det er kun muligt at aflevere soundboksen om lørdagen. 
Alternativt kan SOUNDBOKS’en fragtes til vores lager i Esbjerg på bagkant af festivalen.

Har I spørgsmål? 

Giv Laust, medejer af LEJSB, et kald på: 25 68 59 49. Han besvarer alle spørgsmål! 

🧡 fra andre festivalslejere

Vi leverer soundboksen på smukfest søndag d. 31. juli. 

Vi vil stå der mellem 12-16, så du har rig mulighed for at afhente boksen.

Du betaler 250DKK af lejeprisen forud for afhentning. Du kan betale mobilepay. Derudover modtager du en kontrakt, som skal underskrives. 

Når kontrakten og første rate af lejen er overført, er bookingen gennemført.

Såfremt soundboksen bliver stjålet, er det dig, som lejer Soundboksen, der er forpligtet til at erstatte værdien af det lejede udstyr. Læs mere i handelsbetingelserne her.

Til information havde vi 100 Soundbokse til udlejning på Roskilde 2022, hvor vi ikke fik stjålet en eneste Soundboks.

Soundboksen kan holde strøm op til 40 timer og fem timer på maks styrke. Derfor medfølger der altid 1 x batteri 1 x lader, når du lejer en Soundboks til Smukfest.

Jep, du kan sagtens oplade det! Du kan enten benytte opladeren, som medfølger ved udlejning. Alternativt kan du for 50DKK bytte batteriet med et nyopladt ved SOUNDBOKS' stand på Smukfest. Kontakt SOUNDBOKS for at høre mere. 

Nej, du skal ikke betale depositum, når du lejer hos os.

Lejen er derimod delt op i to rater, så betalingen er letspiselig for dig 🤘🏽

Vi har endnu ikke oplevet, at en af vores Soundboks 3 er gået i stykker. Sker det alligevel under en udlejning, er alle vores Soundboks omfattet af en garanti. Det vil sige, at næsten alle skader omfattes af denne. Hvis ikke det dækkes, hæfter du for skaden. Læs mere i handelsbetingelser her. 

Batteriet er naturligvis fuldt opladt ved afhentning. Ved udlejning medfølger også en lader.

Det er desværre ikke muligt at leje en soundlock hos os. 

Smukfest er Danmarks anden største festival med over 50.000 glade og smukke festival deltagere hvert år. Festivalen havde sin entre i 80’erne, hvor det – ligesom mange andre festivaler – var et interimistisk arrangement med 600 deltagere. 

Siden 80’erne har bøgescenen lagt sted til legendariske musikere som Britney Spears, Eric Clapton, Ozzy Osbourne,  Rihanna og mange flere. Udover de legendariske campfester på Mark 1 & 2, er festivalen kendt for sin maskot “Waltidur Festismuk Kærligkys Ølimund Rockilund Trold” – også kendt som Walther. Mange vil nok i daglig tale kende maskotten som ansigtet på smukfesten.

 

 

walther_fra_smukfest

Kilde: Skanderborg Festivalklub

Festen i campen skriger på en SOUNDBOKS

Som tidligere nævnt er smukfest mere end bare bøgescenen, maskotten og de ikoniske musikere. De rutinerede festivalgængere ved, at de ægte fester foregår i campen – med deres yndlingsmusik pulsende ud af højtalere. Mange foretrækker en SOUNDBOKS til formålet.

Når man kommer ind med busserne, der kører i pendulfart mellem Sherwood, Kærligheden og markerne, vil man hurtigt kunne mærke den vilde stemning drevet af flere hundrede SOUNDBOKSE i de forskellige camps. SOUNDBOKS er som bekendt blevet en integreret del af festivaloplevelsen.

Hvorfor leje en SOUNDBOKS?

Der er flere gode grunde til at leje en SOUNBOKS frem for at købe en. Den første gode grund er naturligvis prisen. En SOUNDBOKS koster i omegnen af 7.500 DKK, hvorfor det klart bedre kan betale sig for jeres camp at leje en SOUNDBOKS til 1.750 DKK for hele ugen. Ovenikøbet får du endda levering i din SOUNDBOKS, så du ikke behøver at tænke over det.

Fordele ved leje af SOUNDBOKS 

 
  • Spar penge og betal kun for den tid, I benytter SOUNDBOKSEN
  • Gratis afhentning og aflevering til festival

Ønsker du at leje en Soundboks til Smukfest?  

Så er du kommet til det rette sted.
Ligesom de fleste andre elsker vi også festivalen. Det betyder, at vi har rædsomme erfaringer med at tage toget til campen med den helt store oppakning: De våde varerne, regntøj, liggeunderlag, 7 par solbriller, ørepropper (pro-tip), regntøj og meget, meget mere – you get the point. Der er meget at bære. At skulle slæbe en 15 kg tung SOUNDBOKS til campen er prikken over i’et på den uoverskuelige oppakning. Derfor leverer vi din SOUNDBOKS til dig på festivalpladsen – selv tak. God festival!

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål her. 

Vi leverer soundboksen på startdagen af Roskilde Festival. Du kan afhente soundboksen i tidsrummet 12 - 17 lørdag d. 31. juli 💃

Du betaler 250DKK af lejeprisen forud for afhentning. Du kan betale enten via mobilepay eller bankoverførsel. Bookingen er først bekræftet, når vi har modtaget lejen. Dertil sender vi dig også en lejekontrakt, som skal underskrives forud for festivalen.

Såfremt soundboksen bliver stjålet, er det dig, som lejer soundboksen, der er forpligtet til at erstatte værdien af det lejede udstyr. Læs mere i handelsbetingelserne her.

Når det er sagt, havde vi 100 Soundbokse på Roskilde festival i år (2022). Der var heldigvis ikke en eneste, som blev stjålet. Lad os håbe succesen gentager sig!

Det korte svar er nej.

Vi arbejder ikke med depositum. Vi stoler på vores lejere, så for at I også stoler på os, har vi valgt at køre uden depositum. 

Derimod har vi delt betalingen op i to rater, så beløbet er lettere at sluge. 

Vi har endnu ikke oplevet, at en af vores Soundboks 3 er gået i stykker. Sker det alligevel under en udlejning, er alle vores Soundboks omfattet af en garanti.. Det vil sige, at næsten alle skader omfattes af denne. Hvis ikke det dækkes, hæfter du for skaden. Læs mere i handelsbetingelser her. 

Batteriet er naturligvis fuldt opladt ved afhentning. Ved udlejning medfølger også en lader. 

Soundboksen kan holde strøm op til 40 timer og fem timer på maks styrke. Derfor medfølger der altid 2 x batteri 1 x lader, når du lejer en Soundboks til Smukfest.

Det er desværre ikke muligt at leje en soundlock hos os. Du kan i stedet købe den lige her.

Jep. Du kan enten benytte opladeren, som medfølger ved udlejning. Alternativt kan du for 50DKK bytte batteriet med et nyopladt ved SOUNDBOKS' stand på Roskilde Festival. Kontakt SOUNDBOKS for at høre mere. 

Mangler vi dit spørgsmål? Tag kontakt til os - så vender vil tilbage indenfor 24 timer.