Soundboks 3 - den bedste SOUNDBOKS hidtil?

Den første Soundboks kom på markedet i 2017 mens Soundboks 2 blev tilgængelig i 2018. SOUNDBOKS' seneste skud på stammen er Soundboks 3. Vi har samlet de vigtigste fakta om Soundboks 3 herunder. 

SOUNDBOKS er navnet på den højttaler, som giver lyd til mange fester, begivenheder og arrangementer verden over – og med god grund:

– Soundboksen kan holde strøm i en krig – 40 timer, mere præcist.
– Soundboksen spiller med så høj volume, at du kan få hovedpine.
– Højtaleren er bygget i poppeltræ, hvilket gør den til en højttaler-tank.

Det er årsagerne til, at mange vælger at leje en soundboks i København hos lejsb.dk 

Mange anlæg har samme funktioner som en Soundboks, men på særligt ét punkt adskiller Soundboks sig fra andre højtaler: vægten.

Soundboks 3 vægt

 

En Soundboks 3 vejer 15,4 kg. Med dens to bæregreb på hver side, er 15,4 kg en smal sag. Bæregrebene gør, at du kan fragte Soundboksen overalt med din fest-kompagnon. Det er kun jeres udholdenhed der sætter grænser for, hvor langt festen kan nå rundt i landet!

Taget betragtning af, hvor meget bass og kolossal høj volume en Soundboks kan sparke ud, er 15,4 kg ikke meget. Du skal til gengæld have top-trænede muskler, hvis du ønsker at fragte Soundboksen på egen hånd. Alternativt kan du investere i en Backpack, så du er sikret, at Soundboksen når frem til festen før dine arme giver op.

Det er ganske enkelt et unikt produkt, og det er også årsagen til, at det kun er Soundbokse, som vi udlejer. Du finder ganske enkelt ikke en højttaler med så stor udholdenhed, styrke og funktionalitet som en Soundboks. Festens humør er altid i sikre hænder, når der er en Soundboks til stede.

Hvad er prisen på en Soundboks 3?


For en Soundboks 3 med ét batteri skal du hive DKK 6.699 op af lommen. Med to batterier lyder prisen på DKK 7.799. Hos lejsb.dk kan du købe en soundboks 3 brugt, og derigennem spare penge! 

Skal du have en Backpack med, løber prisen op i DKK 8.799. At købe en The New Soundboks er en relativt stor investering, og det er mange penge at betale for en højttaler. Det løber op i relativt mange sko, du skal pudse eller biler, du skal vaske, for at spare sammen til The New Soundboks.

Soundboks 3 specs 

Selvom Soundboksen kan fremprovokere tinitus på kort tid, er det ikke en ensbetydende med, at det er en kæmpe højtaler – tværtimod! Se bare på målene af Soundboksen herunder. 

Mål 

66 x 43 x 32 cm 

Derudover er Soundboksen praktisk i sin størrelse, fordi du snildt kan smide den i bagagerummet eller på en sækkevogn. Så sikrer du dig, at du har lyd med dig – uanset hvor du begiver dig hen.

Tilkobling

The New Soundboks adskiller sig markant fra Soundboks 2 på specielt ét punkt: TeamUP funktionen. Læs med herunder, og bliv klogere på, hvad TeamUP er for en størrelse.

Team-UP tilkobling 

Den nye teamUP funktion muliggør at tilslutte op til fem Soundbokse på samme tid. Det bliver til en forbandet masse lyd, som skaber en hulens god stemning. Med flere soundbokse kan du tage festen til et helt nyt niveau. What’s not to like? 

Stereolyd 

Standardindstillingen ved team-UP er monolyd, men Soundboksene kan indstilles til at spille stereo. Det vil sige, at med mindst to Soundbokse kan du efterligne oplevelsen af naturlig lyd, så musikken fra Soundboksene simulerer en koncert lignende stemning. Dét er værd at opleve! 

Bluetooth 5.0

Udstyret med den seneste Bluetooth teknologi, 5.0 kan du tilslutte din Soundboks trådløst. Signalets rækkevidde er på 20 meter. 

Hvor mange dB spiller Soundboks 3 med? 

The New Soundboks skyder 126 dB ud i rummet, når du har skruet den helt op på fuld lydstyrke – men hvor meget er 126 dB? 

126 dB svarer til at stå på første række til en rockkoncert. Det betyder, at der er smæk på, og at en Soundboks uden problemer kan spille et stort festlokale op. 

På højre side af højtaleren sidder panelet, hvor du kan justere lydstyrken. Ikke i alle tilfælde er fuld skrald den bedste løsning. Hvis formålet er receptioner, små begivenheder eller lidt baggrundsmusik, kan volumen heldigvis justeres derefter. 

Volumeknappen går fra 0 og helt op til 11. Hvis du ønsker at overdøve naboen og skabe noget generel autoritet i nabolaget, så er Soundboksen det helt rigtige valg. Det er dog også sandsynligt, at du får en enkelt klage eller to.

Hvordan tilkobler jeg Soundboks 3 bluetooth ? 

Det er faktisk simpelt at tilslutte din Soundboks 3 via bluetooth. Følg disse steps: 

  1. Tænd Soundboksen
  2. På din enhed gå til indstillinger –> Bluetooth
  3. Afvent at Soundboksen bliver tilgængelig på din enhed
  4. Par Soundboksen med din enhed
Vores blog

Bliv klogere på soundboks-nyheder